Vi använder cookies för att förbättra användarerfarenheten och för att samla in användarstatistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av kakor. Läs mer.

x

Bli samarbetspartner

Naturens dagar 2017 är en gemensam gåva av ett omfattande partnernätverk till finländarna och det hundraåriga Finland. Vi gör Naturens dagar 2017 tillsammans. Tiotals organisationer deltar (läget i oktober 2016). Nya partner välkomnas också, ta modigt kontakt! Många riksomfattande organisationers distrikt och lokala föreningar är också med på olika håll i Finland.

Finansiärer

Naturens dagar 2017 -programprojektet är en del av det officiella Finlands 100-årsjubileet. Projektet har fått ett stipendium av Finland 100-sekretariatet. Finland 100-sekretariatet: http://suomifinland100.fi/?lang=sv.

Dessutom stöds den svenskspråkiga kommunikationen och evenemangen i Örö, Haltia, Raseborgs slottsruin samt Kvarkens världsarvsområde av Svenska kulturfonden.

Samarbete med företag

Naturens dagar -projektet är också intresserat av företagssamarbete i genomförandet och marknadsföringen av evenemangen. Kom med och ge en gåva till Finlands natur!

Naturens dagar 2017 -programprojektet är en del av det officiella Finlands 100-årsjubileet. Projektet har fått ett stipendium av Finland 100-sekretariatet.

Finland 100-sekretariatet: http://suomifinland100.fi/.