Käytämme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Lue lisää

x

Luonnonpäivät.fi rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §
Laatimispvm: 20.5.2016, päivitetty 1.12.2016 (kohta 2.)

1. Rekisterinpitäjä

Metsähallitus, luontopalvelut

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Joel Heino
PL 94, 01301 Vantaa
Puh. 040 6210673, sähköposti joel.heino (at) metsa.fi

3. Rekisterin nimi

Luonnonpaivat.fi-verkkosivulle rekisteröityneet käyttäjät.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietojen käsittely perustuu henkilötietolain 8 §:ään. Rekisteröidyt ovat Luonnonpäivät.fi-verkkopalveluun rekisteröityneitä ja rekisterin tiedot saadaan suoraan henkilöiltä itseltään.

Rekisteriä käytetään käyttäjätunnusten ylläpitoon, Palvelun toteuttamiseen ja kehittämiseen, Sisällön asiallisuuden valvontaan, tilastointiin ja viestintään. Henkilötietojen käsittelyssä ja luovutuksessa noudatetaan henkilötietolakia (523/1999).

5. Rekisterin tietosisältö

Käyttäjän yhteystiedot, kuten nimi, (käyttäjänimi) ja sähköpostiosoite, sekä tieto Käyttäjän lisäämistä Sisällöistä. Mikäli käyttäjä on rekisteröitynyt palveluun Facebook-tunnuksellaan, sisältää rekisteri tiedot asiakkaan Facebook-tunnuksen tunnisteesta sekä tiedot käyttäjän profiilista (nimi, sukupuoli, sähköpostiosoite).

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasta koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti: asiakkaalta itseltään Luonnonpaivat.fi-verkkopalvelun kautta.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella

Tietoja ei siirretä tai luovuteta Metsähallituksen ulkopuolelle. Metsähallitus voi luovuttaa henkilötietoja verkkopalveluita ylläpitävälle Metsähallituksen sopijakumppanille. Sopijakumppanille tietoja luovutettaessa huomioidaan henkilötietolain velvoitteet ja Metsähallitus edellyttää sopijakumppaniltaan, mm. ettei tietoja luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Tarkastus- ja oikaisuoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastusoikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina kohdassa 1. mainittuun osoitteeseen. Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää kohdassa 2. mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön.

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto- ja oikaisuasioissa rekisteröity voi olla yhteydessä puhelimitse tai postitse kohdassa 1. mainittuun osoitteeseen.

Manuaalisen aineiston suojaus

Manuaalisesti käsiteltävät henkilötietoja sisältävät asiakirjat tuhotaan asianmukaisesti käsittelyn jälkeen.

Sähköisesti tallennettujen tietojen suojaus

Järjestelmän käyttöön ovat oikeutettuja vain rajattu määrä työntekijöitä, jotka ovat tekemisissä Luonnon päivät 2017 -ohjelmahankkeen kanssa. Tiedot kerätään järjestelmään, joka on palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattu.